Gass

Kongsberg Samlesentral AS er forhandler av Nippon Gases

.

Bli mer effektiv ved bruk av riktige Industrigass

Hos Kongsberg Samlesentral AS har vi den nødvendige kompetansen som gjør at vi kan anbefale den riktige gassen til den enkeltes behov. Det kan bidra til at du får gjort mer enn å kjøre en applikasjon. Den riktige gassen vil redusere produksjonsavbrudd, senke kostnadene på sikt og øke produktiviteten og fleksibiliteten i bedriften.  I samarbeid med vår leverandør Nippon Gases vil vi i samråd med dere finne ut eksakt hvilke behov og hvilken gass som er riktig.

Industrigass/propan

Propan er en svært anvendelig gass som brukes både innen storkjøkken, industri og privat husholdning. Propan brukes som drivstoff til transportmidler som for eksempel gaffeltrucker. Propan brukes som brenngass ved skjæring, oppvarming og lodding.

Industrigassene er i størrelsene 20l, 41l, 50l og batteri. Disse leies av YARA. For mindre bedrifter eller til private forbruk selger vi i tillegg mindre kvantum med gass på eieflasker.

For restaurant- og barnæringen leverer vi Mapcon (brusgass) i forskjellige størrelser.

Vi har Helium Ballonggass og er behjelpelige med og videresende dere til rette instans når det gjelder og skaffe tørris, da dette er en ferskvare og mye svinn.